CHP için İstanbul’da sular durulmuyor

CHP için İstanbul’da sular durulmuyor Ayhan Ayknaat Çorum BHA 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Şişli Belediye Başkanı aday adayı olan Serdar Kurşun yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kurultayda ön seçim sözü vermesine güvenerek aday adaylığı başvurusu yaptığını ifade ederek, Kurultayda verilen sözün tutulmadığına vurgu yaptı. Kurşun, açıklamasında adayın önceden...

CHP için İstanbul’da sular durulmuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP için İstanbul’da sular durulmuyor

Ayhan Ayknaat Çorum BHA

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Şişli Belediye Başkanı aday adayı olan Serdar Kurşun yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kurultayda ön seçim sözü vermesine güvenerek aday adaylığı başvurusu yaptığını ifade ederek, Kurultayda verilen sözün tutulmadığına vurgu yaptı. Kurşun, açıklamasında adayın önceden belirlenmiş olduğunu iddia ederek “aday adaylığı başvurusu yapmamış bir isim için İl yönetimi önceden bina kiraladı ve cephe giydirmesi yapıldı” dedi.

CHP Kağıthane’yi kazanmak istemiyor

Şişli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan 21 kişinin CHP yönetimi tarafından dikkate alınmadığı vurgusu yapan Serdar Kurşun, yaptığı açıklamada 2014 yerel seçimlerde aday olduğu Kağıthane’den aday olması konusunda sivil toplum kuruluşları, partinin il ve ilçe örgütü ile CHP Genel Merkezinin talebiyle Kağıthane için kolları sıvadığını söyleyerek, “Şartım şuydu; Eğer Kağıthane’yi almak istiyorsanız beni adaylaştırın. Meclis üyesi sayısını ve oy oranını arttırmak için gelmeyin dedim” ifadelerine yer verdi.

Adayların belirlenmesinin ardında aday adaylığı sürecinde CHP içerisinde yaşananlara yönelik sert ifadeler kullanan İş adamı Serdar Kurşun, Kağıthane adaylığı görüşmeler devam ederken, yaşananları şu ifadelerle aktardı. “Genel merkezde bazı yöneticiler tarafından Serdar Kurşun adaylıktan çekildi algısı yaratıldı. İstanbul’da il başkan yardımcılarından biri bana, ‘seçilmeyeceksin, kendini ezdirme, basına adaylıktan çekildiğini belirten bir demeç ver’ dedi”

CHP için İstanbul’da sular durulmuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.